LOGEX - Het rekencentrum voor medisch Nederland

inloggen
 

LOGEX news

LOGEX’ eerste Inhousedag groot succes!

Tijdens de eerste editie van de LOGEX Inhousedag hebben wij 13 ambitieuze technische studenten bij ons op kantoor uitgenodigd voor een wederzijdse kennismaking.
Lees verder

INHOUSEDAG LOGEX 17 JUNI 2016

LOGEX organiseert op vrijdag 17 juni een inhousedag. Tijdens de inhousedag krijg je een kijkje in de keuken van ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam en maak je kennis met onze mensen en wat wij doen. De inhousedag vindt plaats op vrijdag 17 juni van 13.00-17.30 uur.
Meld je vóór 5 juni a.s. aan!
Lees verder

Philipp Jan Flach wordt CEO van rekencentrum LOGEX

Zorgbestuurder Philipp Jan Flach (1976) wordt in augustus de nieuwe CEO van LOGEX. Dit innovatieve bedrijf is gespecialiseerd in geavanceerde rekenmodellen voor de gezondheidszorg en werkt samen met 80% van de Nederlandse ziekenhuizen. Flach is momenteel nog bestuurder bij de MC Groep en het MC Slotervaart. ‘Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn nieuwe functie bij LOGEX bij te dragen aan de innovatie in de zorg,’ aldus Flach.
Lees verder

Masterclass Begroten en Onderhandelen op donderdag 19 mei

Op donderdag 19 mei organiseert LOGEX de jaarlijkse Masterclass Begroten en Onderhandelen. Tijdens deze bijeenkomst presenteren we de voordelen die ‘activity based budgeting’ kan bieden voor het opstellen van een scherpe en onderbouwde begroting. Daarna gaan we dieper in op het contracterings proces (art of negotiation) en welke winst hier te bepalen is.
Lees verder

LOGEX Forecastmodel nu gebruikt in 16 ziekenhuizen

Sinds de introductie van het Forecastmodel in 2015 zijn inmiddels 16 ziekenhuizen overgestapt naar LOGEX.
Lees verder

Sterke toename benchmarkanalyses voor dienstverband vakgroepen

Doordat Ziekenhuizen de afgelopen periode geconfronteerd zijn met een opeenstapeling van wijzigingen in de financiering van de medisch specialistische zorg is het steeds lastiger om zicht te houden op de prestaties en betrokkenheid van vakgroepen in dienstverband.
Lees verder