LOGEX - Het rekencentrum voor medisch Nederland

inloggen
 

Martijn van Wagensveld

Martijn van Wagensveld is Principal bij LOGEX. Martijn is opgegroeid in Nederland en Tanzania waar hij zijn middelbare schoolopleiding cum laude voltooide aan de International School of Tanganyika in Dar es Salaam. Na het afronden van zijn opleiding aldaar is Martijn teruggekeerd naar Nederland om Econometrie te gaan studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Gedurende zijn studie heeft Martijn portfolio optimalisatie vraagstukken bestudeerd en heeft hij geleerd om grote hoeveelheden data op een effectieve wijze te vertalen tot heldere analyses en informatie.

Via medisch specialisten uit zijn naaste omgeving kwam Martijn in aanraking met de gezondheidszorg en de uitdagingen met betrekking tot het omgaan met “big data” die daar liggen. In deze uitdaging zag hij een grote kans en heeft hij daartoe samen met Rudolph en Koen ‘Het Rekencentrum van Medisch Nederland’ – LOGEX- opgericht.

Martijn is binnen LOGEX verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen en uitvoeren van analyses en rekenmodellen en zijn ambitie is om LOGEX verder te laten uitgroeien tot de financiële en rekenkundige dienstverlener binnen de Nederlandse Gezondheidszorg.