LOGEX - Het rekencentrum voor medisch Nederland

inloggen
 

Koen Luijckx

Koen Luijckx is Director bij LOGEX. Koen is opgegroeid in Nederland en Frankrijk waar hij de laatste jaren van zijn basisschool aan het Lycee International in Parijs voltooide. Na het afronden van zijn middelbare school is Koen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam Financiële Economie gaan studeren waar hij zijn Master Financial Economics in 2009 cum laude heeft voltooid. De focus gedurende zijn Master en scriptie lag op het identificeren van bronnen en strategiën tot waardecreatie door privaat kapitaal.

Gedurende zijn studie heeft hij deelgenomen aan een ‘Exchange Program’ met de Universidad de Buenos Aires in Argentinië en heeft hij verschillende stages gelopen waaronder als financial analyst in het Mergers & Acquisitions team van Credit Suisse in London. Tijdens deze stage heeft hij Rudolph en Martijn ontmoet en is het idee ontstaan om het Rekencentrum van Medisch Nederland – LOGEX – op te richten.

Koen is er van overtuigd dat er binnen de zorg nog vele mogelijkheden en kansen tot waardecreatie zijn en zijn ambitie is dat LOGEX ziekenhuizen en medisch specialisten kan (blijven) ondersteunen bij het realiseren van dit potentieel.

Koen is binnen LOGEX verantwoordelijk voor het inhoudelijk doorontwikkelen van modellen en business development.