LOGEX - Het rekencentrum voor medisch Nederland

inloggen
 

Office Manager

Het bedrijf
De missie van LOGEX
De gezondheidszorg in Nederland, maar ook internationaal, is sterk in beweging en staat voor de grote uitdaging om de sector toegankelijk en betaalbaar te houden. LOGEX gelooft dat markten die sterk in beweging zijn grote kansen bieden. Het is onze missie om de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg te verbeteren door slimmer gebruik te maken van ‘big data’ en technologie.

Het profiel van LOGEX
LOGEX is een snelgroeiende organisatie gespecialiseerd in ‘healthcare analytics’ en levert kwantitatief advies aan ziekenhuizen en medisch specialisten. Wij ontvangen alle financiële en operationele data van 85% van de Nederlandse ziekenhuizen en vertalen dit op innovatieve wijze naar heldere, concrete inzichten. Met behulp van onze ‘state of the art’ analytische modellen stellen wij medische en financiële professionals - tot aan boardlevel - in staat om in te spelen op de dynamische marktontwikkelingen, beter geïnformeerde beslissingen te kunnen maken en meer grip te krijgen op hun (financiële) resultaat.
Ons kantoor wordt gekenmerkt door een professionele cultuur met een informele sfeer. Wij zijn een jong, ambitieus en internationaal team van 30 professionals. Onze specialisten hebben achtergronden in econometrie, financiële economie, geneeskunde, natuurkunde en informatica en zorgen hiermee voor brede kennis en ervaring, een creatieve benadering en bewezen oplossingen.

De uitdaging
LOGEX is op zoek naar een Office Manager ter uitbreiding van ons support team. Je bent een enthousiast en energiek persoon, die prioriteiten kan stellen en verder structuur kan aanbrengen in de back-office van onze jonge, snelgroeiende organisatie. Daarnaast zijn jouw organisatietalent, nauwkeurigheid en flexibiliteit belangrijke eigenschappen binnen deze functie. Je floreert in een dynamische omgeving, waarin je snel kunt schakelen en zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.

De functie
In deze functie ondersteun jij het Management Team in de breedste zin van het woord. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Het ondersteunen van het MT:
  - Het beheren van de agenda van LOGEX en de MT-leden;
  - Het plannen en organiseren van vergaderingen, bijeenkomsten, sessies en (internationale) zakenreizen;
  - Het notuleren/verslagleggen van vergaderingen, inclusief het opvolgen van acties;
 • Het zijn van eerste (telefonische) aanspreekpunt/host;
 • Financiële administratie: o.a. betaling van facturen, salarissen en declaraties;
 • Het ondersteunen bij HR werkzaamheden: o.a. het organiseren van recruitment events, het plannen van selectieprocedures en personeelszaken zoals bijvoorbeeld NS traject kaarten, personeelsverzekering en telefonie;
 • Contractmanagement; o.a. het opstellen en verwerken van offertes en sales contracten, archiefbeheer en facturatie;
 • Het uitvoeren van marketing werkzaamheden: o.a. het ondersteunen bij de organisatie van beurzen/events, het samenstellen van communicatiemateriaal, het verzorgen van nieuwsitems op de website en website beheer;
 • Het uitvoeren van facilitaire taken: o.a. het beheren van de kantoorfaciliteiten, het zorgdragen voor een representatieve uitstraling van ons kantoor.

Jouw achtergrond

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • 2-5 jaar ervaring in een Management Assistent / Personal Assistent positie in een professionele, dienstverlenende omgeving (bijv. consultancy, bank, advocatenkantoor);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Duits is een pré
 • Goede beheersing van MS Office pakket (Word, Excel, PowerPoint);
 • Service verlenend, proactief en oplossingsgericht;
 • Hands-on en een ‘can do’ mentaliteit;
 • Betrouwbaar en zorgvuldig;
 • Representatief;
 • Je bent tussen de 32-40 uur per week beschikbaar.

 Het aanbod

 • Een uitdagende en afwisselende baan, waarin je onderdeel bent van een snelgroeiende organisatie en geen dag hetzelfde is;
 • Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer in een jong, internationaal, enthousiast en getalenteerd team waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan. Zo hebben we wekelijks een borrel en regelmatig leuke teamactiviteiten.

Geïnteresseerd?

Wij maken graag kennis met je. Solliciteren doe je door je motivatiebrief en CV te e-mailen naar elise.dijckmeester@logex.nl. Voor meer informatie of vragen kun je ook contact opnemen via het tel.nr 080- 7061190 of check onze website op www.logex.nl.

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.