LOGEX - Het rekencentrum voor medisch Nederland

inloggen
 

(Senior) Associate

Momenteel is er bij LOGEX plaats voor een (Senior) Associate. Je bent pro-actief en hebt ervaring in data gedreven consultancy.

Over LOGEX
Onze missie
De gezondheidszorg in Nederland, maar ook internationaal, is sterk in beweging en staat voor de grote uitdaging om de sector toegankelijk en betaalbaar te houden. LOGEX gelooft dat markten die sterk in beweging zijn grote kansen bieden. Het is onze missie om de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg te verbeteren door slimmer gebruik te maken van ‘big data’ en technologie.             

Wat wij doen
LOGEX is een snelgroeiende organisatie in ‘healthcare analytics’ en levert ‘quantitative consulting’ aan ziekenhuizen en medisch specialisten. Wij ontvangen alle financiële en operationele data van 85% van de Nederlandse ziekenhuizen en vertalen dit op innovatieve wijze naar heldere, concrete inzichten. Met behulp van onze ‘state-of-the-art’ ontwikkelde analytische modellen stellen wij medische en financiële professionals - tot aan board-level - in staat om in te spelen op de dynamische marktontwikkelingen en beter geïnformeerde beslissingen te kunnen maken.

Wij zijn een jong, ambitieus en internationaal team van 30 professionals. Onze specialisten hebben achtergronden in geneeskunde, econometrie, financiële economie, natuurkunde, wiskunde en informatica en zorgen hiermee voor brede kennis en ervaring, een creatieve benadering en bewezen oplossingen.

Wie wij zoeken
Als (Senior) Associate bouw je verder mee aan ons bedrijf, dat de gezondheidszorg van de toekomst helpt vorm te geven. De (Senior) Associate ontwikkelt - samen met ons team van engineers - modellen en producten, vermarkt deze en begeleidt de implementatie bij de klant. Je geeft het management van ziekenhuizen en medisch specialisten inzicht in hun performance met benchmarks, applicaties en dashboards. Bij LOGEX zijn volop mogelijkheden om nieuwe producten te ontwikkelen, met een breed scala aan toepassingsmogelijkheden van big data in de zorgsector.

Het profiel

 • Afgeronde WO opleiding met een bèta, kwantitatieve of technische studierichting;
 • 3-5 jaar ervaring in data gedreven consultancy of business intelligence;
 • Jij bent analytisch en kwantitatief sterk, waarbij je gemakkelijk kunt schakelen tussen detail- en strategisch niveau;
 • Resultaatgericht, met een gestructureerde manier van werken en pragmatische ‘can-do’attitude;
 • Een proactieve en ondernemende mindset, waarbij je commerciële kansen weet om te zetten in business;
 • Je hebt een sterke drive en wil graag impact hebben op de business;
 • Je hebt passie voor advanced analytics en ‘big data’ vraagstukken in de gezondheidszorg;
 • Je komt goed tot je recht in een informele en professionele omgeving, waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt.

Het aanbod

 • Een uitdagende en afwisselende baan, waarin je niet alleen de mogelijkheid krijgt om kwantitatief te excelleren, maar ook nieuwe producten kunt ontwikkelen, die inspelen op de specifieke problemen in de gezondheidszorg;
 • Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer in een jong, internationaal, enthousiast en getalenteerd team waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan. Zo hebben we wekelijks een borrel in eigen bar en regelmatig leuke teamactiviteiten;
 • Training en coaching door ons gedreven Management Team;
 • De mogelijkheid om een waardevolle maatschappelijke bijdrage te leveren aan het verder optimaliseren van de gezondheidszorg in Nederland.

Interesse?
Wij maken graag kennis met je. Solliciteren doe je door je motivatiebrief, CV en cijferlijst te e-mailen naar marianne.vanelst@logex.nl. Voor meer informatie of vragen kun je ook contact opnemen via het tel.nr 020 - 760 11 30 of check onze website op www.logex.nl.

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.